Kohta mennään! =]

Kesä mennä heilahti ja kohta sitä ollaankin jo lumilla. Mieli on haaveillu lumille jo pitkän aikaa, mutta onneks pahimpia ajohaluja on päässyt kiitettävästi tyydyttämään crossipyörällä ja seisottavalla vesijetillä. Ajo on parasta treeniä ja päätin jo keväällä että panostan siihen, että pääsen mahdollisimman usein ja helposti ajamaan ja onkin ollut mahtavaa,  että oon pystynyt ajamaan lähes koko kesäkauden läpi  n. 2-3kertaa viikossa. Jokunen kisakin tuli crossipyörällä kurvailtua ja niistä jäi aivan hyvä fiilis, sillä kehitystä on tapahtunut myös sillä saralla. Kesällä tuli pelattua myös jalkapalloa aktiivisesti Kulennoisten Pallon mukana ja muuta treeniä tehtiin sen mukaan mitä ajamiselta, jalkapallolta, rakentamiselta ja töiltä ehti. On myönnettävä että kulunut kesä ja syksy on ollut todella kiireinen, sillä töissä on ollut ehkä kovin kiire koskaan. Sen päälle treenit ja uuden kodin rakentaminen, niin vois melkeimpä todeta että ei tässä oo ainakaan tarvinnu miettii mihin sais ajan kulumaan 😀 

Kuitenkin kuluneesta kesästä, kauteen valmistautumisesta ja kondiksesta on hyvä fiilis ja nyt pienen loman jälkeen ukossa on taas reilusti energiaa vielä vähän tiukata tahtia kauteen valmistautumisen suhteen. Kelekkamessut painaa päälle ja siitä sitten vain odottelemaan, että Loukko.comilta tupsahtaa uudet Lynxin kelkat talliin ihmeteltäväksi. Onneksi toinen viimevuotisista kelkoista on vielä tallissa ja pikku hiljaa valmiina uuteen kauteen. Näin ollen lumille päästään varmastikkin suhteellisen aikaisin, jos vaan kelit sen meille suo. Ekat kisat onkin taas perinteisesti Rovaniemellä heti vuoden vaihteen jälkeen ja SM kausikin starttaa jo Tammikuun loppupuolella. Ohjelmassa on tietysti koko SM sarja, MM:t, Stadioncrossin SM ja ainakin Kemijärven kansalliset huhtikuun puolivälissä. Katsotaan talven mittaan tarkemmin tuleeko muita potentiaalisia kisoja mihin pääsisi osallistumaan.

Etenkin SM sarjaa odotan innolla, sillä viime kaudesta jäi paljon parannettavaa ja tässä pyritäänkin kaikin keinoin valmistautumaan ehjempään kauteen ja sitä kautta toivottavasti kirkkaampaan SM mitaliin. SM sarja on nykyisellään tosi hieno ja kehittyy jatkuvasti. Moni on varmaan huomannut, että SM sarjan media-arvo on huimassa kasvussa. Myös osallistujien ja katsojien määrä on huimassa kasvussa ja laji on viimein saanut aimo annoksen ansaitsemaansa näkyvyyttä. Täytyy olla super tyytyväinen, että snowcrossista tehdään niin laadukkaita lähetyksiä, jotka on helposti saatavilla ja seurattavissa. Lähetyksiin ja jakeluun on tulossa entisestään kehitystä. Nyt viimeistään kannattaakin ehdottomasti ottaa @snowcross.fi sosiaalisen median kanavista haltuun ja virittäytyä viime kauden tiiviiseen tunnelmaan katsomalla SM kisat läpi YouTubesta tai vaikka nelosen Ruutu -palvelusta. 

Kumppanuuksia on solmittu jo aiemmin mukana olleiden kumppaneiden kanssa kiitettävästi ja yksi uusikin mahtuu mukaan, sillä ensi kauden ajokamat toimittaa Yoko. Ollaan tosi innoissaan Yokon kamoista, sillä ne näyttää hyvältä ja tuntuu päällä kevyiltä ja joustavilta. Yokolla on myös todella hyvä valikoima varusteita eri olosuhteisiin. Meille on varattu kolmen eri kelin asut, joten nyt on varmasti jokaiselle kelille sopivat, näyttävät ja hyvät vermeet. Tervetuloa tutustumaan meidän tuoreisiin varusteisiin Yokon osastolle Kelekkamessuille. Muutamia muita kumppanuuksia on vielä avoinna ja olisikin tärkeää, että saadaan kauden paketti kasaan mahdollisimman pian. Minuun saa suoraan olla yhteydessä mikäli  on kiinnistunut yhteistyöstä yhden Suomen nopeimmista ja näkyvimmistä tiimeistä. Pyritään pitämään sama iloinen ja energinen meininki päällä ja tietysti pärjäämään tuloksellisesti aina entistä paremmin 🙂 Tiimin kokoonpano muuttuu sen verran, että Oskari ja Mikko siirtyy Crane Hill Racingiin ja Kalle P. keskittyy rakentamiseen. Myös huoltomiehen paikkoja on tarjolla mikäli haluaa tehdä ja olla osana vauhdikasta snowcrostiimiä.

Teetettiin hieno video mahtavasta kaudesta 2019, jolla halutaan vielä kertaalleen kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita ja mukana matkanneita. Näihin mahtaviin iloisiin fiiliksin onkin hyvä päättää tämän kertaiset mietteet ja suunnata kohti uutta kautta: https://youtu.be/kd-fiIZqB-s 

Kiitos ja eiko hei!

  • Jerry

Rockstar Energy

Teräsnyrkki

Laamavuori Infra

Sinisalo Motorsport

Loukko.com

Laitaatsillan Telakka Oy

Plexman

Ravintola Savon Hovi

Veljekset Kokkonen

JH Louhinta oy

Metsäkorjuu Kauhanen

Kateplan Oy

Industria Webshop / Milwaukee

Novema

Wintunix

Automestarit

FysioSatama

Muuli / Juncar Oy

Maansiirto Lepistö Oy

Harjun Portti

Paltek

SPY / Storm-motor

Montzerratoi

Caamos