PM kisoista balsamia haavoille!

Pahoittelut että Parikkalan kotikisojen raportti jäi tekemättä, mutta korjataan asia nyt Tornion SM/PM viikonlopun jälkeen. Itsellenihän mie näitä ehkä enimmäkseen teen mutta kiva jos näitä käy joku lukemassakin 😀 Tää kirjoittaminen on hyvä tapa käsitellä kulunut kisa ja nuolla haavat ja/tai niputtaa onnistumiset yhteen. Parikkalasta starttaavaan SM kauteen lähdettiin kovin odotuksin. Miulla on edelleen kova usko, että pystyn ajamaan ihan Suomen huipulla ja rehellisesti sanoen odotin Parikkalan kotikisoilta todella paljon. Kisathan alkoikin hienosti karsintaerävoitolla ja jatkui hyvin myös sunnuntain karsinnoissa, mutta finaalit ei ottanut onnistuakseen. Kärsin molemmissa finaaleissa teknisistä murheista, mutta myös ajossa oli selkeästi parantamisen varaa. Tähän astisen urani kovin jännitys vaikeutti suoritutuksia niin fyysisesti kuin henkisestikin. Kroppa oli lukossa vaikka urheilijan mielen voimin koitin parhaani mukaan rauhoittaa tilannetta. Parikkalan kisoissa vauhti oli paikoitellen hyvää, mutta finaaleiden 6 & 8 sija olivat teknisistä murheista huolimatta pettymys.

Parikkalan jälkeen otettiin viikonloppu huilia ja tehtiin kelkan kanssa töitä, jotta saatiin lisää luotettavuutta ja vauhtia laitteisiin. Tämä ratkaisu kannatti tehdä sillä nyt kelkka pelaa hienosti, vaikkakin lisää säätöä on jo ohjelmassa. Nykykelkat on jo tehtaalta lähtiessään tosi hyviä, mutta kun halutaan lisää vauhtia, pitää myös kaluston kanssa tehdä kovasti töitä, jotta saadaan kelkasta kaikki potentiaali irti. Tornioon lähdettiin paikkaamaan Parikkalan pettymystä ja finaaliin asti kaikki näyttikin hyvältä, sillä sain kehnojen starttien jälkeen ajettua karsintaeräsijat kaksi ja kolme. Finaalin startti oli ok, mutta pikkusen kolistelua ja vääntämistä oli ekoilla kierroksilla kuten lajin luonteeseen kuuluu. Väännettiin siinä jostain viidennestä sijasta ja ajattelin että nyt vain tasainen ajo ja nousu kohti kärkeä. Yhtäkkiä kilpakumpani tuli kuitenkin härskisti kylkeen ja meno loppui kuin seinään. Ukko ja laitteet pystyyn ja keräämään vauhtia kasaan joukon hänniltä. Vauhtia löytyi sillä kellotin porukan kolmanneksi nopeimman ajan vaikeista lähtökohdista huolimatta. Erän aikana nousu kuitenkin tyssäsi 11. sijalle kunnes ruutulippu jo heilahtikin. Pettymys oli tottakai suuri koska suomenmestaruutta ajatellen Parikkalan jälkeen ei tuollaiseen oikein ollut enää varaa.

Kausi alkaa olla puolivälissä ja suomenmestaruuden kannalta tilanne näyttää vähän kehnolta, mutta onneksi meillä on vielä neljä SM kilpailupäivää, joten mitä vain voi tapahtua ja mahdollisuus kärkikahinoihin on edelleen olemassa vaikka kuudennelta sijalta kärkeen ponnistaminen ei helppo paikka olekkaan.

Torniossa lauantaina ajettua SM kisapäivää seurasi sunnuntain PM kilpailu, johon lähdettiin ehdottomasti hakemaan onnistumista ja balsamia haavoihin epäonnisten SM kisojen jälkeen. Jo etukäteen tiesin että taso on kovempi mitä EM kisoissa on viime vuosina ollut, joten pidin PM kisoissa menestymistä kovassa arvossaan. PM:issä homma toimi, sain ihan ok lähtöpaikan arvonnassa ja eka startti onnistui kohtuu hyvin ja pääsin alkukierrosten aikana nousemaan parhaimmillaan kolmanneksi, mutta erän mittaan jouduin nöyrtymään Stenbergille ja Norumille, sillä ajo oli vähän jäykkää ja kurveissa tuli tehtyä pieniä virheitä. Neljäntenä ja parhaana suomalaisena kuitenkin ruutulipulla. Toiseen erään kelkka pomppasi mahtavasti ja ekan kierroksen jälkeen matkaa jatkettiin jälleen kolmantena. Radassa oli muutama tosi paha paikka, joissa homma meni vaikeaksi puristamiseksi, kädet puutui eikä ajo ollut parasta mahdollista, joten jälleen piti nöyrtyä länsinaapurin ammattiukoille Stenbergille ja Norumille vaikkei heidänkään kyyti mitenkään kovin ihmeellistä mielestäni edes ollut. Toinen erä oli ajollisesti pieni pettymys, joten viimeiseen lähdettiin antamaan kaikki. Startti oli jälleen hyvä, mutta ekalla kierroksella oli pakko ajaa yksi valli pitkäksi välttääkseni kaatumisen. Pääsin jatkamaan matkaa kuudentena ja vaikka ajo sujui hyvin, en pystynyt sijoitustani parantamaan. Viimeisen erän ajoon olin kuitenki tyytyväinen ja koko päivä oli kokonaisuudessaan onnistunut. Mitali olisi tässä porukassa ollut jackpot ja yhteistulosten nelossija hyvin lähellä sitä. Pitää kuitenki myöntää että kärkikolmikko oli nopeempia, joten olin ihan ansaitulla paikalla päivän päätteeksi. Oon tosi tyytyväinen että sain ajettua hyvän kisan ilman murheita tähän väliin vaikkakin olisin tietenkin toivonut täydellistä onnistumista SM sarjan kisoissa.

Olin PM:issä paras suomalainen ja oli hyvä nähdä ettei ne kovat länsinaapurin ukot nyt niin älyttömän kaukana ole. Kärkikolmikosta kuitenki kaikki on ajanut jenkeissä ammattitiimissä ja vaikka itse teenkin tätä hommaa ihan täyshönkä päällä sata lasissa on näiden ko. herrojen panostus vielä ihan eri tasolla. Tämä lukijoille lähinnä tiedoksi, koska moni tuntuu ihmettelevän, miksi Ruotsin lippu liehuu niin isolla näissä karkeloissa. Nyt on taas selvät askelmerkit Kuopion SM:iin valmistautumisessa. Koitetaan saada toinenkin kelkka valmiiksi ja tehdä nykyiseen pieniä muutoksia, jotta kurviajo saadaan jouheammaksi. Pitää tässä vaiheessa nöyrästi kiittää kattavaa kelkan rakentamisessa auttanutta joukkoa. Kiitos Henkka, Paltek ja Technical Director Arska moottorin ja voimalinjan säätämisessä, ei oo poka jääny homma nyt niistä kiinni. Kiitos myös Sami ja Arskat avusta iskarin säätöjen kanssa, sekä tietysti kotipajalla äärimmäisen isona apuna olleille Kallelle ja Allulle. Toki koko tiimi ja kaikki mukana matkanneet valmentaja Mari, perhe, tyttöystävä ja kaverit ansaitsevat kiitoksensa. Kiitos tässä vaiheessa myös Kärkikuntien Moottorikelkkailijat hienosta työstä radan ja kotikisojen kanssa. Tästä on hyvä jatkaa kohti entistä parempia tuloksia ja liukkaampaa ajoa =) Kiitos huikeat yhteistyökumppanit, jotka ootte uskollisesti matkassa mukana jeesaamassa ja tekemässä oman tärkeän osanne.

Rockstar Energy

Teräsnyrkki

Laamavuori Infra

Sinisalo Motorsport

Loukko.com

Laitaatsillan Telakka Oy

Plexman

Ravintola Savon Hovi

Veljekset Kokkonen

JH Louhinta oy

Metsäkorjuu Kauhanen

Kateplan Oy

Industria Webshop / Milwaukee

Novema

Wintunix

Automestarit

FysioSatama

Muuli / Juncar Oy

Maansiirto Lepistö Oy

Harjun Portti

Paltek

SPY / Storm-motor

Montzerratoi

Caamos