Hyvillä fiiliksillä kohti Parikkalan kotikisaa!

Kauden kohokohta alkaa olla käsillä, sillä jäljellä on enää muutama päivä ennen Parikkalan SM avausta. Edellisistä kisoista on harvinaisen pitkä yli kuukauden tauko, mutta se on oikeastaan ollut vain hyvä asia, että on saanut rauhassa treenata, kehittää kalustoa ja muuten valmistautua alkavaan SM kauteen. Ollaan koko tiimin voimin säädetty ja rakennettu kelkkoja iskuun ja nyt onkin tosi luottavainen fiilis niin ajon kuin kalustonkin suhteen. Tiimin kaikki kuljettajat on saanut aimoannoksen lisää vauhtia ja luottoa ajoon. Kiitos Kärkikuntien Moottorikelkkakerhon ja lumisen talven, meillä on ollut koko alkuvuoden hyvät olosuhteet treenata.

Parikkalan markkinakenttä muuntautuu 16-17.2 täysveriseksi snowcross areenaksi jossa nähtävää ja koettavaa varmasti riittää. Pro- ja Pro Lite luokat ajavat molempina päivinä karsintaerät, joista nopeimmat pääsevät päivän päätteeksi ajettaviin finaaleihin. Alueen viihtyvyyteen on nyt panostettua todenteolla, sillä alueelta on vapaa löytyy myyntikojuja, anniskelualue ja myös varikolle on vapaa pääsy. Biisonimafia tulee järjestämään väliaikaohjelmaa omintakeiseen tyyliinsä ja sarjan promoottori luo näyttävyyttä tapahtumaan muun muassa, jättiscreenin, hyvän äänentoiston, ilotulitteiden ja pyrotekniikan avulla. Kisoihin on lauantaina luvassa KoneSaimaan ja K-market Kruunun tarjoama ilmainen bussikuljetus Savonlinnasta ja ainakin näin alkuviikon ennusteiden mukaan myös sää tulee olemaan mitä  mainioin. Savonlinjan linja-auto lähtee KoneSaimaan pihasta 10:30 ja K-Market Kruunun pihasta 11:30. Kyytiin pääsee bussipysäkeiltä myös matkan varrelta, mutta helpoiten matka käy jos hyppää kyytiin Konesaimaalta tai K-market Kruunusta.

Uskon, että paikalliskilpailijat tulevat menestymään hyvin ja järjestämään omalta osaltaan nähtävää kotiyleisölle. Allekirjoittanut tähtää ehdottomasti Pro -luokan voittoon. Myös Matti Reinikainen on varmasti Pro Lite luokassa nälkäinen ja haluaa näyttää kotiyleisön edessä mihin nuori mies pystyy Pro Lite debyyttikaudellaan. Oskari Laamanen hamuaa SM sarjasta kultamitalia, joten kotikisat ovat hyvä paikka näyttää mihin asti vauhti riittää. Jeren facebook sivuilla(@jere227) on lippuarvonta käynnissä ja myös tiimin facebookiin tullaan vielä lisäämään arvonta, joten kanttaa ottaa @laamavuorisnowcross seurantaan 🙂

Kisakelkkaan käytiin etsimässä lisää tehoja ja toimintavarmuutta Kemijärveltä Paltekilta ja täytyy sanoa, että on se Palojärven Mika melkoinen seppä näiden laitteiden kanssa. Nyt pelaa kyllä kelkka moottoriohjelmoinnin osalta todella hienosti. Iskareiden kanssa ollaan myös tehty kovasti töitä ja ajettavuuteen panostettu muutenkin kovasti. Kuluvalla viikolla on tarkoitus tehdä vielä viimeisiä voimalinjasäätöjä ja sitten ollaankin valmiita viikonlopun koitokseen. Kiirettä on siis pitänyt kisatauosta huolimatta tosi kovasti, mutta oon tosi kiitollinen tilanteeseen jossa nyt ollaan. Tästä iso kiitos tietenkin tiimille ja kaikille asianosaisille, sekä yhteistyökumppaneille. Toivottavasti nähdään mahdollisimman monen kanssa viikonloppuna Parikkalassa.

-Jerry

Rockstar Energy

Teräsnyrkki

Laamavuori Infra

Sinisalo Motorsport

Loukko.com

Laitaatsillan Telakka Oy

Plexman

Ravintola Savon Hovi

Veljekset Kokkonen

JH Louhinta oy

Metsäkorjuu Kauhanen

Kateplan Oy

Industria Webshop / Milwaukee

Novema

Wintunix

Automestarit

FysioSatama

Muuli / Juncar Oy

Maansiirto Lepistö Oy

Harjun Portti

Paltek

SPY / Storm-motor

Montzerratoi

Caamos