Uudet tuulet puhaltaa!

Niin kuin osa teistä ehkä jo tietääkin niin snowcrossissa puhaltaa uudet positiiviset tuulet, sillä lajille on tullut promoottori joka lupaa laittaa hommat oikeasti isolle! Livesports Promotions rakentaa huikean SM sarjan, jossa tullaan näkemään entistä kovempaa ja näyttävämpää kilvan ajoa suuren yleisön edessä. SM sarjan kilpailut viedään stadioneille ja rinnekeskuksiin, joihin kuhunkin odotetaan tuhansia katsojia. Samalla mukaan tulee TV livelähetykset ja muutenkin paljon suurempi näkyvyys ammattimaisin ottein. SeriousRiding on uutisoinut aiheesta aktiivisesti. Samasta osoitteesta www.seriousriding.com löytyy myös allekirjoittaneen haastattelu, joka kannattaa käydä lukemassa jos ensi kauden muutokset ja tämänhetkiset kuulumiset kiinnostavat. Tarkempaa tietoa SM sarjasta löytyy  SeriousRidingin lisäksi osoitteesta www.snowcross.fi. Ottakaahan SM sarjan kalenteri haltuun ja merkatkaa päivämäärät ylös, sillä ens kaudella mennään snowcrossin saralla isosti.

Kesä vierähti treenatessa, varainhankinnassa ja muuten kauteen valmistautuessa. Heinäkuussa ehdittiin vähän lomaillakkin, mutta muuten on kyllä menty täyttä häkää tavoitteita ja kautta 2018 kohti. Mari Pakka from Montzerratoi räätälöi treeniohjelman ja nyt ollaan menty kovempaa kuin koskaan. Treenimäärä ei juuri ole lisääntynyt, mutta laatuun ja tehoon ollaan panostettu. Tällä hetkellä kunto tuntuu hyvältä, mutta vielä tietenkin tehdään kovasti töitä ennen kautta. Motocross hommat koki keväällä pikkuisen vastoinkäymisiä kun pyörän kanssa oli jatkuvasti ongelmia. Crossi vie paljon aikaa kesällä, mutta budjetti pyritään pitämään matalalla, jottei päälaji kärsi ja se tietysti meinaa näkyä toiminnassa. Nyt syksyn oon päässy taas ilman murheita ajamaan ja on ollu kyllä kivaa ajaa. Ehkä sitä on pyörähommissakin vähän kehittyny ja ainakin Kiteen CC kisan mukaan fysiikka kestää hyvin ainakin kaksipyöräisen kanssa. Kiteen CC:stä ja muista kevään, kesän ja syksyn askareista löytyy päivityksiä instagramista ja facebookista.

 

Kausi starttailee mitä luultavimmin joulukuun puolessa välissä ja kestää aina toukokuun alkuun asti. Eli kausi tulee olemaan pitkä, mutta pyritään siihen, että välissä olisi vähän taukoa, jotta virta riittää kauden loppuun asti. Tavoitteena on SM mitali ja sitä kohden mennään täysillä. KoneMalissille on tulossa uusi kelkka, jotka odotetaan jo kovasti. Entisiä laitteita ja osia on myynnissä, joten jos on tarvetta hyville osille tai vahvalle ja nopealle kelkalle, niin olkaa yhteydessä.

Kumppanirintamaltakin kuuluu hyviä uutisia, sillä uutena kumppanina matkaan on astunut uuden varaosa- ja laitekumppanin eli KoneMalissin lisäksi Ravintola Savon Hovi. Savon Hovi on mahtava lounas ja ala carte ravinto Savonlinnassa. Ruoat on todella maukkaita, kotitekoisen makuisia ja terveellisiä. Olen todella kiitollinen, että näin hieno ravintola on urallani mukana ja isosti helpottamassa arkeani tarjoamalla monipuolista ja kaikin puolin hyvää ravintoa jota urheilija tarvitsee kehittyäkseen.

Muistakin yhteistyökumppanuuksista on neuvoteltu ja tullaan neuvottelemaan, mutta niistä lisää myöhemmin kun asiat ovat paremmin selvillä. Vielä on paljon tehtävää, mutta uskon että kauteen päästään starttaamaan luottavaisin mielin. Kiitos vielä tässä vaiheessa kaikille kuluvana vuonna mukana olleille, oon äärimmäisen kiitollinen että saan mahtavien ihmisten ja yritysten tuella tehdä sitä mitä eniten haluan.

Intoa puhkuen kautta 2018 kohti

-Jerry