Off-seasonia hyvällä fiiliksellä!

Vaikka kesä tekee vasta hitaasti pikkuhiljaa tuloaan ja seuraavaan talveen on pitkä aika, on ajatukset jo tiukasti tulevassa talvessa. Kuten viimeksi kirjoitin on tahto ehdottomasti jatkaa snowcrossia edelleen täysillä. Mainitsin myös etten pysty sormia napsauttamalla sanomaan, että jatkan ensi kaudella, sillä monen asian täytyy järjestyä ennenkuin voin olla varma siitä, että pystyn jatkamaan sillä tasolla kuin haluan.

Viime kaudesta sellainen huomio, että vaikka vauhti nousi rutkasti ja ajoa tuli tosi paljon, niin pannutettua tuli ainoastaan kerran. Vain kerran siis, jos pieniä kurvissa kyljelleen tupsahtamisia ei lasketa niinkuin, eihän niitä tietekään kunnon kaadoksi lasketa. Ja radallakin tuli kestettyä aika hyvin, vaikka en kyllä omasta mielestä säästellyt yhtään vaan annoin yleensä kaiken mitä lähtee. Kaatuilu ja virheethän ei sinäänsä auta asiaa yhtään, joten ihan hyvä että oli näin ehjä kausi. Sitä vaan pistää miettimään, että ehkä sitä vauhtia kuitenkin on vielä reservissä 😀

Kevään, kesän ja syksyn ohjelmaan mahtuu paljon monenlaisia toimia, joilla pyritään varmistamaan valmiudet tulevalle talvelle. Nykyisillä kelkoilla on ajettu jo lähes luvattoman pitkään sillä toiselle kelkalle tuli neljäs kausi snowcrossia mittariin ja kisapelikin oli jo toista vuotta ajossa. Normaalisti pro -luokan kilpureilla ei ajeta kautta pidempään, mutta ollaan saatu jätkien kanssa pidettyä omat laitteet sen verran hyvässä iskussa, että ollaan pärjätty mainiosti. Ensi kaudelle pitäisi kuitenkin hankkia uutta kalustoa, joten tiedossa on jälleen pitkää työpäivää ja muuta varainhankintaa. Budjetti onkin jälleen kerran se suurin huolenaihe, sillä ensin pitäisi saada kulunut kausi pakettiin, ennenkuin voi kasata tulevaa 😀

Treenimotivaatio kuitenkin tuntuu olevan jo nyt hyvä ja tavoitteena on jälleen olla kauden alkaessa paremmassa iskussa kuin aiemmin. Uskon, että fysiikka saadaan sille tasolle, ettei kehitys jää siitä kiinni. On oikeastaan aika mahtavaa päästä pienen tauon jälkeen taas tekemään määrätietoisesti työtä kohti omia unelmia. Treenit ja varainkeruu on monesti aika vaikea ja raskas yhtälö, mutta olen jo päättänyt selvitä hommista kunnialla eteenpäin. Crossipyörä odottaa vielä tallissa kauden aloitusta, mutta koitan saada senkin mahd. pian ajokuntoon, jotta pääsee päästelemään pahimmat höyryt pihalle 🙂 Jet-ski kuume on kova, sillä seisottava jetti ois tosi hyvä ja mieluisa treenipeli. Tällä hetkellä vaikuttaa että se jää haaveeksi, mutta you never know. Mutta mutta eikait siinä paljoo muuta, crossia, juoksua, pyöräilyä, kuntopiiriä, futista jne. jne. ja kohta huomataan, että lumi sataa taas maahan 🙂

Niinkuin kirjoittelin niin pientä huolta ja epävarmuutta tosiaan on, mutta uskon, että kaikesta selvitään, sillä eihän tässä yksin olla. Aina on löytynyt apua, tukea ja yhteistyötä kun sitä on tarvittu ja niin varmasti löytyy jatkossakin. Kiitos elintärkeät kaverit, tukijoukot ja yhteistyökumppanit, että ollaan saatu kulkee mahtava matka tähän asti. Uskon ja toivon, että matka jatkuu, joten eikun täyttä häkää kohti kautta 2018!!