Jere227 ja Teräsnyrkki yhteistyöhön

Noniin se alakaa kausi pukata päälle ja nyt viimeistään on aika aktivoitua myös täällä nettisivujen puolella. Alotetaanpa heti hyvillä uutisilla ja julkaistaan uusi yhteistyökumppani! Tehtiin Teräsnyrkki Steel Oy:n kanssa yhteistyösopimus kaudelle 2017. Teräsnyrkki on Vantaalainen teräsrakenteiden ja -rakentamisen ammattilainen, joka suorittaa ammattitaitoisesti suurimmat ja vaativimmatkin teräsrunkokokonaisuudet. Kantavien teräsrakenteisiin liittyen TN asentaa ontelolaatat, peltivillaelementit ja kantavat poimulevyt. Teräsnyrkin 2800 neliön tuotantotilat soveltuu hyvin ja tehokkaasti suurten runkojen ja termoelementtien valmistamiseen. Teräsnyrkki suunnittelee ja toimittaa kaikki rakentamisessa tarvittavat teräsrakenteet ja materiaalit, kuten teräsrungot, kantavat teräspalkit, vesikaton kantavat profiilipellit, liittolaattapellit, kevytrakenteiset ulkoseinät sekä yksilölliset portaat ja kaiteet. Tutustu teräsnyrkkiin paremmin osoitteessa http://www.terasnyrkki.fi/yritysinfo

Sitten muita kuulumisia. Syksy oli jälleen todella kiireinen ja edelleen tekemistä tietysti riittää aamuvarhaisesta iltamyöhään. Kovasti on touhuttu ja nyt ollaan kyllä monessa asiassa todella hyvällä mallilla. Kesään ja syksyyn mahtui treenaamisen lisäksi tietysti paljon varainkeruuta työn ja yhteistyöpakettien luomisessa, mutta myös kaluston valmistelua ja muuta kauteen valmistautumista. Fysiikka ja mentaaliharjoitukset ollaan menty Montzerratoin Mari Pakan ohjaamana ja vaikka aina tuntuu ettei pysty riittävästi treenaamaan, tuntuu että ollaan tehty oikeita asioita niin treenin, kuin kaiken muunkin suhteen ja sekä henkinen, että fyysinen suorituskyky on varmasti jälleen parempi kuin aikaisempina kausina.

Kuten sanoin myös kalustoa ollaan tehty kovasti. Autossa oli ja on edelleenkin jonkin verran tekemistä. Saatiin kuitenkin Automestareiden Kallen, Rikun ja Tuomaksen avulla autosta niin sanotusti asumiskelpoinen. Jätkäthän sitä vitsaili, että ethän sie tarvii enää muutakuin postilaatikon tuohon auton kylkeen, kun nyt kun on kunnon lämmitys, pedit ja systeemit. Ei sitä postiosoitetta oo kuitenkaan muutettu vaikka tien päällä tullaan olemaan taas kovin paljon. Kiitos Automestareille ja jätkille kaikesta jeesistä.

Autollahan ei kuitenkaan kilpaa ajella, niin totta ne kelkat on ollu suurimman suurennuslasin alla. Viime vuonna rakennetut Lynxit oli kauden jäljiltä kohtuu hyvässä iskussa, joten niistä oli kohtuu helppo lähteä touhuamaan iskukykyisiä tälle kaudelle. Suurimmat muutoksethan aiheuttaa SM sarjan sääntömuutos, joka tarkoittaa sitä että myös SM:t ajetaan virivehkeillä. Stock luokka vaihtuu Openiksi eli enää ei vakio kelkalla tule ajettua ollenkaan. Kisapelin moottori pitikin rakentaa omasta päästä uusiksi ja nyt kun päästiin Kemijärvelle Paltekin penkkiin säätämään laitteet niin huomattiin, että siitähän tuli hyvä! Mika Palojärvi kaiveli ammattitaidolla mukavasti lisää tehoa paremmalle tehoalueelle ja sääti muutenkin kelkan toimimaan herkästi. Olipahan mielenkiintoista hommaa, tuli huomattua että sitä taitaa ite olla aika noviisi näiden laitteiden kanssa kun Mikan touhua ihmetteli. Kehnosti malttaa oottaa että pääsee viivalle tuon laitteen kanssa. Aleksi jakso olla tosi ahkeraan pajalla syksyn mittaan kaverina ja onneksi löyty muitakin auttavia käsiä miun keksittyä ja kehitettyä kiirettä jeesaamaan. Kiitosta kovasti kaikille taas avusta!

Iso muutos elämään tuli myös siltä osin, että tänä talvena tulen viettämään suurimman osan ajastani kelkkailun  pääkaupungissa Rovaniemellä. Täällä Rollossa on paljon muita kuskeja, ratoja ja kisoja lähellä, sekä paljon ammattitaitoa lajin ympärillä. Kotona Savonlinnassa on mahtavat apujoukot, mutta itse ajamiseen ja kehittymiseen etelä-savo ei valitettavasti tarjoa riittävän hyviä olosuhteita. Nyt sitä siis ollaan vielä entistä vähemmän kotona, joka on tietysti taloudellisesti melko haastavaa ja tietysti perheen, avopuolison ja kavereiden kannalta vähän ikävää, mutta näillä keinoin saadaan paljon enemmän ajotreeniä ja paremmat puitteet kelkkojen säätämiselle ja vauhdin kehittämiselle. Uskon että mikäli kausi kulkee niikuin on suunniteltu, niin näillä toimenpiteillä päästään tavoitteisiin eli SM mitaliin ja kymmenen kärkeen MM:issä. Kiitos kovasti Lotalle, perheelle ja kavereille, että ymmärrätte ja tuette minuu urheilu-uralla ja vaikeissakin päätöksissä.

Yhteistyösopimuksia on solmittu teräsnyrkin lisäksi myös muiden mahtavien yritysten kanssa. Battery pitää hommat vireillä jatkossakin ja Sinisalon ja SPY+:n huolehtiessa varusteista. Automestarit pitää kuljetuskaluston liikenteessä ja Fysio42 kuskin kunnossa. SeriousRiding tiedottaa missä milloinkin mennään ja Agronic, K-Market Kruunu, Ram Mark ja Harjun Portti huolehtii, että kuski saa keskittyä mahdollisimman paljon uralla kehittymiseen. Näin Rovaniemellä kun majaillaan, niin kelkan osat ja muut tarpeet hoitaa tietenki Koneliike Korteniemi, josta muuten löytyy vaikka ja mitä kivaa ja tarpeellista. RaffiGraphix huolehtii että kelekka näyttää siistiltä. Niin ja nettisivuthan tarjoaa Mainostoimisto Hinku 🙂

Kiitos vielä kaikille jotka olitte kuluvana vuonna mukana, toivottavasti homma jatkuu vielä teidän kaikkien muidenkin kanssa. Jos tuntuu että haluat olla toiminnassa mukana, niin eikun vaan soittoa tai meiliä (jere.tynkkynen(at)gmail.com) ilmoille, mukaan mahtuu vielä 🙂

Kerron ens kerralla lisää tulevista kisoista ja alkukauden treeneistä, joten olemma kuulolla. Hyvää Joulua kaikille!

Terveisin Jerry

PS. @jere227 löytyy Youtubesta, Instagramista ja Facebookista, käyhän ihmettelemässä