SM kausi avattu

Päivä lähti kohtalaisesti käyntiin aika-ajojen merkeissä. Täysin puhdasta ja virheetöntä kierrosta oli hankala saada sillä rata oli lyhyt, näkyvyys huono ja kuskeja paljon. Pystyin kuitenkin puristamaan seitsemänneksi nopeimman kierrosajan.
Ensimmäisen erän startti meni aivan mönkään kun en reagoinut lähtölipun heilahdukseen riittävän nopeasti. Ahtaassa ensimmäisessä kurvissä rytisi ja tietysti pamautin Määtän ja Pulkkisen perään ensimmäisessä kurvissa. Viimeiseltä sijalta oli lähdettävä ajamaan muita kiinni. Ajo lähti kulkemaan kohtalaisesti ja  pystyin tekemään jo muutaman ohituksen kunnes kaaduin alamutkassa huono näkyvyyden takia. Kelkka nopeasti pystyyn ja sama rumba uudestaan. Toisten perässä puristaessa kädet puutuivat rajusti ja kaiken kukkuraksi kelkan kone ”söi”  lunta synkässä lumipölyssä, matka meinasi pysähtyä kokonaan. Kelkka heräsi kuitenkin uudestaan henkiin, mutta kolmatta kertaa ei ohitukset väsyneenä epävarman kelkan kanssa onnistuneet. Maalissa sijalla 12.
Toiseen erään lähdettiin tietysti hakemaan parempaa starttia ja sijoitusta viiden joukkoon. Startti oli hyvä ja pääsin kiertämään rataa kolmantena. Hankalasta edellisestä erästä johtuen takki alkoi olla aika tyhjä, joten ihan parasta mahdollista vauhtia ei löytynyt. Erän mittaan oli annettava Karjalaisen ja Tiislerille anteeksi, joten maalin ennätettiin kuudentena.  Pisteissä ollaan tällä hetkellä kahdeksantena, mutta  jo ensi viikonloppuna  lähdetään Alahärmään kirimään pisteissä ylöspäin.
Kiitos perheelle, seikä Arskalle, Kallelle, Aleksille ja Lotalle.