Jälkipuinti

Kootaan vielä yhteen vähän viime kautta. Talvi teki vähän hitaasti tuloaan, joten ensimmäiset ajot saatiin alle vasta joulukuun alussa. Ajot lähti kuitenkin hienosti käyntiin leirin ja kansallisen kisan muodossa. Muuten alkutalvi oli näin etelän asukille haasteellinen, sillä harjoitteluolosuhteet eivät olleet meillä kovin kaksiset, eikä pohjoisessakaan voi taloudellisista syistä hirveästi viettää aikaa varsinkaan heti kauden alussa.

Saatiin kuitenkin meillekkin sen verran lunta jo Joulukuussa, että pääsin melko lailla joka viikonloppu edes vähän ajamaan koko kauden ajan. Viikonloput menivät pääosin kisoissa ja viikot töissä. Pääsin kuitenkin ihan kohtuudella viikollakin ajamaan, kun saatiin kotiradalle kerättyä ihan kiitettävästi lunta. Huippuolosuhteita oli todella hankala saada, mutta toivotaan ensi talvelle enemmän lunta tänne meillekkin. Kelkan kanssa tehtiin taas todella paljon töitä ja vaikka keskeytyksiä ja kaikenlaista murhetta tulikin, mentiin kauden aikana tosi paljon eteenpäin kelkan säätöjen kanssa.

Tekniikan kanssa oli ohjelmaa lähes koko kauden. Vaikka itseluottamus oli haasteellisen alkukauden jälkeen kateissa, pystyin nousujohteisesti parantamaan sijoituksiani kauden mittaa ja välillä vauhtia löytyi todella hyvin. Missään vaiheessa ei annettu tippaakaan periksi ja vaikka työn, kelkan korjauksen, säätämisen, matkustamisen ja muun kilpaurheilun kanssa oltiin välillä ”helisemässä”, hommaa painettiin täysillä eteenpäin aina kauden loppuun asti.

Kauden aikana tuli ajettua kymmenisen kilpailua ja vaikkei aina ihan putkeen mennytkään, oli mahtavaa että sain ajaa ja kiertää kilpailuita. Lopputulemana SM kokonaispisteiden kymmenes ei mahdu vielä tavoitteisiin, mutta vaistoinkäymiset huomioiden täytyy suoritukseen olla tyytyväinen 🙂 EM:issä huippuonnistuminen oli hiuskarvan varassa, joten näin jälkeenpäin mietittynä voidaan todeta että moni asia on osattu tehdä oikein ja suunta on ollut koko ajan ylöspäin.

Vielä ei olla tavoitteissa, mutta sinne ollaan kovaa vauhtia menossa.

Kiitos Äiti, Isä, Jonne ja Lotta, Arska perheineen sekä kaikki kaverit. Kiitos Battery Energy Drink, Sinisalo Motorsport, Savonlinnan Lämpöpumppu Oy, Spy Optics, Gym 42, Fysio 42, Punkaharjun Vesi ja Lämpö, Behm Oy, LähiTapiola, Koneveturi, Wintunix, Punkaharju Resort, Würth ja Punkaharjun Kuljetus Muhonen Oy. Toivottavasti olette mukana myös tulevissa koitoksissa!

Vauhdikasta ja menestyksekästä kesää!

Jere #227

Ps. Muistakaa jere227 myös facebookissa ja Instagramissa 🙂