Ison maailman meininkiä Venäjällä

21-22.3.2015 ajettiin snowcrossin kolmas osakilpailu hienoissa puitteissa Venäjän Rybinskissä. Kilpailupaikkana toimi iso Demino Ski Sport Centerin hiihtostadioni, jonka puitteissa livekuvauksineen ja isoine näyttöineen oli hienoa ison maailman meininkiä. En ollut kahdessa aiemmassa osakilpailussa mukana, mutta kyseinen Venäjän EM mahtui hyvin aikatauluun ja suunnitelmiin, joten vaikka Venäjälle matkaamisessa kaluston kanssa on aina haasteensa ja riskinsä tuli reissuun LähiTapiolan turvaamana lähdettyä. Batteryn voimalla perille päästiin 18 tunnin matkaamisen jälkeen.

Ensimmäinen osakilpailu lauantaina alkoi vapailla harjoituksilla, joissa vauhtia oli kiitettävästi. Itse aika-ajo ei onnistunut parhaalla mahdollisella tavalla, kun en löytänyt heti alkuun nopeaa kierrosta. Kun pääsin nopeille kierroksille vasta aika-ajon loppuvaiheilla, jolloin radan kulumisen takia on yleensä vaikea tehdä huippuaikaa. Erissä pääsin valitsemaan lähtöpaikkaa seitsemäntenä. En ollut hereillä vielä ensimmäisessä lähdössä, joten pääsin matkaan viimeisten joukossa. Sain kuitenkin nopeasti kuitattua itseni noin kymmenenneksi. Lumi oli märkää ja lasit vähän väliä sohjon peitossa, joten vaikka silmillä on parasta SPY+ optiikkaa, ohittaminen ja toisten perässä ajaminen oli haastavaa. Yritinkin putsata hypyssä laseja, mutta siinä kunnolla onnistumatta ajauduin radalta ulos ja tipuin viidenneksitoista. Pääsin kohtuu nopeasti takaisin radalle ja tekemään uutta nousua. Ulosajon jälkeen ajo kulki ja pystyinkin ajamaan lähes samoja kierrosaikoja kärjen kanssa vaikka edessä oli paljon hitaampia kuljettajia. Uuden nousun myötä vauhti riitti sijalle kahdeksan. Vaikeuksista huolimatta siis ihan hyvä erä.

Toinen erä alkoi paremmin kun mies oli tällä kertaa lipun heilahtaessa hereillä ja kelkka säntäsi matkaan muiden joukossa. Lähdön jälkeen olin 10. sijan paremmalla puolella. Jostain syystä ohittaminen ei vain onnistunut ja toisten perässä oli vaikea ajaa huonon näkyvyyden takia. Rata oli ehkä vähän turhan helppo EM kilpailuihin, joten erotkin olivat pieniä. Näin ollen myös toisessa erässä oli tyydyttävä kahdeksanteen sijaan vaikka olisi ollut mahdollisuudet parempaankin sijaan. Yhteispisteiden kahdeksas ei ole huono, mutta jäin odottamaan sunnuntain osakilpailulta parempia startteja ja rohkeampaa ajoa muiden joukossa.

Sunnuntai-aamuna odottikin aivan toisenlainen päivä sillä yöpakkanen pitkän lämpimän kauden jälkeen oli tehnyt radasta aivan toisenlaisen. Radan pinta oli pehmeää ”höttölunta” mutta alla oli liukas jää. Ei auttanut kuin laittaa paksumpaa Sinisaloa päälle ja lähteä antamaan parastaan. Aika-ajossa ajo oli rentoa edellisen päivän ajoista huolimatta. Kelkka ei kääntynyt ihan toivotulla tavalla ”höttölumessa”, mutta muuten sain ajon kulkemaan hyvin. Aika-ajossa edellisestä päivästä tuttu seitsemäs sija. Ensimmäiseen erään lähdettäessä lähtöpaikka oli todella liukas ja tiesin että kelkat sutii rajusti lähdössä. Lähtöpaikan valinta oli melkoista lottoarvontaa, mutta voimalinjan säädöt sattuivat kohtalaisen hyvin kohdalleen liukkaalle lähtöalustalle. Sainkin lähes unelma startin ollen lähdön jälkeen toisena. Oli mahtava tunne olla kerrankin hyvällä sijalle heti lähdön jälkeen ja päästä ajamaan omaa rauhallista ajoa. Huomasin kyllä ettei rauhallisella ajolla ole kärkeen asiaa mutta kun vauhti riitti pitkään pitämään yllä kakkossijaa, en halunnut lähteä riskeeraamaan ja ajamaan hampaat irvessä. Muutaman kierroksen jälkeen näin että viikonloppuna todella hyvää vauhtia ylläpitänyt Viron Kaur Tiisler on takana ja pyrkii varmasti haastamaan. Meillä olikin hetken hyvää vääntöä Kaurin kanssa, mutta en kuitenkaan pystynyt vastaamaan Tiislerin vauhtiin jääden kolmanneksi. Seuraava taistelupari oli Venäjän Dmitry Sklyarov. Tätä kamppailua väritti kierroksella ohitettavat niin, että Dmitry pääsi vähän karkaamaan. Sklyarov ajoi huomaamattani radalta ulos, enkä tiennyt hänen olevan uudelleen takanani erän viimeisellä kierroksella. Ajoin viimeisen kierroksen varman päälle ja Sklyarov pääsi vielä yllättämään viimeisen kierroksen aikana jättäen minut neljänneksi.

Toiseen erään lähdin hakemaan samanlaista hyvän startin värittämää varmaa ajoa. Kaikki näyttikin hyvältä kun olin lähdön jälkeen neljäntenä ja lähdin ensimmäisen kurvin jälkeen ulkokautta ottamaan vauhtia isohkoon hyppyriin. Venäjän Alexey Nikishkin kuitenkin kiilasi sisältä ristiin hypäten suoraan eteeni niin, että osuimme ilmassa rajusti yhteen. Otin ns. ”jättipannut” ja kelkan syyläri sai sen verran siipeensä etten pystynyt jatkamaan matkaani. Myöhemmin huomasin, että myös pohjelihaksessa on jotakin vikana ja nyt mennäänkin toistaiseksi yhdellä jalalla.

Vaikka kilpailu päättyi todella todella ikävästi ja kyseinen kolari tuli monessa suhteessa kalliiksi täytyy olla tyytyväinen että säilyin lähestulkoon ehjänä isosta kaadosta huolimatta. Sunnuntaista oli tulla todella hyvä päivä, mutta tällä kertaa kohdattiin tällainen lajiin kuuluva vastoinkäyminen. Yleensä syypään epäonneen tai virheisiin löytää peilistä, mutta tämä meni kyllä täysin kanssakilpailijan piikkiin.

Järjestäjät sai pidettyä lauhan kelin jälkeisistä pakkasista huolimatta radan kiitettävässä kunnossa ja vaikka rata olikin vähän turhan helppo, oli puitteet hienot ja kilpailu kokonaisuudessaan onnistunut. Oli mukava kilpailla vaihteeksi taas Venäjällä, kun katsojia oli paljon, meininki hyvä ja fanitus/urheilutapahtumakulttuuri aivan muuta kuin meillä Skandinaviassa.

Nyt sitten käydään Koneliike Ikoselta kasa osia ja parsitaan SLP:n asentaman ilmalämpöpumpun alla kelkka läjään, pidetään viikonloppu taukoa kilpailemisesta ja huolletaaan Fysio42:lla jalkakuntoon ennen kuin suunnataan pääsiäiseksi pohjoiseen viimeisiin SM:iin. Samalla pyritään ajamaan myös pari kansallista kilpailua jos vain mies ja laitteet ovat kunnossa.

Kiitos Battery Energy Drink, Sinisalo Motorsport, Savonlinnan Lämpöpumppu Oy, Koneliike Ikonen, Gym42, Fysio 42, SPY+, Punkaharjun Vesi ja Lämpö, Metsäurakointi Behm, LähiTapiola, Wintunix, Würth, Punkaharju Resort ja Punkaharjun Kuljetus Muhonen

PS. Youtubessa hdextreme.ru julkaisee kisoista runsaasti videomateriaalia, joten käykää ihmeessä katsomassa https://www.youtube.com/channel/UCDuqB6lvU8awR-jPjx0d6Gg