Positiivisia uutisia alkusyksyltä!

Loppukesän ja alkusyksyn aikana on menty sen verran eteenpäin tulevaa kautta ajatellen, että on aika hiukan päivittää kuulumisia. Kuulumiset ovat pitkälti posiviitisia ja palaset asettuvat pikku hiljaa kohdalleen tulevan talven rutistuksia ajatellen. Tulevasta kelkasta on julkaistu joitakin positiivisia uudistuksia, joten odotukset tulevan kauden kilpurista on luottavaiset ja kovat. Alustavaa kilpailukalenteriakin on jo julkaistu ja sen puolestakin homma näyttää ihan hyvältä, vaikka kisoja saisikin aina olla lähistöllä enemmän. Alustavaan kalenteriin mahtuu mm. kansallisia kilpailuja kotimaassa, Ruotsissa ja Venäjällä, neljä SM osakilpailua ja luultavasti ainakin osa kansainvälisestä kilpasarjasta, jota ajetaan Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. MM:ien Suomen osakilpalu Tuurissa on tietysti tavoitteena, joten toivotaan että alkutalvi menee hyvin ja pääsen edustamaan Suomea Tuurin MM:iin.

Fysiikkapuolelle kuuluu sekä hyvää, että vähän huonoakin sillä alkusyksyn mittaan on koettu pieniä vastoinkäymisiä sairastelun takia. Mukana on kuitenkin paljon positiivistakin, sillä olen päässyt ajamaan paljon motocrossia ja ajokunto on hyvä. Nykyisin valmentajana toimii keihäänheitto ja yleisurheilu taustainen Arto Kekäläinen, joka on seurannut paljon moottoriurheilua, tuntee lajin todella hyvin. Arto on toiminut minulla mekaanikkona ja taustajoukkoina paljon koko urani aikana, joten ”Arska” on ollut erittäin tärkeä tuki ja apu jo pitkään. Onkin kunnia saada tehdä hänen kanssaan entistä intesiivisemmin töitä tavoitteiden eteen.  Syksyn testit on tehty ja valmentajan kanssa on selvät sävelet miten fysiikkatreenin kanssa jatketaan.

Fysiikkatreenit tehdään jatkossakin GYM 42:lla joka on osoittautunut erittäin positiiviseksi, monipuoliseksi ja asiantuntevaksi treeni- ja hyvinvointipaikaksi. Samassa talossa Fysio 42 huolehtii jatkossakin, että kroppa pysyy iskussa, joten treenipaikan- ja huollon suhteen kaikki on ns. vimosen päälle! Treenit päivittyy sports trackeriin, joten kaikki joita urheilu ja treenini kiinnostaa, käykää tutustumassa http://www.sports-tracker.com/#/view_profile/theless. Tosiaan flunssat ja pieni kuumeilu on häirinnyt treenejä jo jonkin aikaa ja se näkyy valitettavasti myös sports-trackerin treenipäiväkirjassa.

Näkyvyyden kanssa tehdään myös paljon töitä ja uusina kanavina onkin nyt twitter (https://twitter.com/tynkkynen227) ja instagram (http://instagram.com/jere227) Nämä ovat hyvin näkyvyys mahdollisuuksia myös yhteistyökumppaneille joita etsitään nyt toden teolla lisää, jotta talveen mennessä kaikki olisi valmista. Tämä sivusto tulee siirtymään osoitteeseen jere227.com, jotta osoite on helpopi ja helpommin löydettävissä.

Uutta videota kuvaillaan parhaillaan, joten hyvää kesämatskuakin on tulossa. Tehdään Sinisalon kanssa yhteistyössä videota, sillä Sinisalo on toimittanut ajoasut myös kesän ajotreeneihin ja täytyykin todeta, että Sinisalon ajoasut toimii loistavasti myös mx puolella. Blacksevenin maahantuomat laatumerkit smith, leatt ja shoei, on toiminut niin ikään kesän treeneissä täysin moitteetta, joten varusteiden kanssa ei ainakaan ole ollut pienimpiäkään heikkouksia.

Tämmösillä kuulumisilla jatketaan eteenpäin. Vielä hyvin aikaa etsiä yhteistyökumppaneita, parantaa fysiikkaa entisestään ja valmistautua muuten tuleviin koitoksiin, joten usko omaan tekemiseen on nyt hyvä! Mukavaa syksyä kaikille, palataan asiaan piakkoin!

Jere#227

Ps. muistakaa kattoa video osoitteesta http://www.youtube.com/watch?v=K0wYrvV9qFg ja  käydä katsomassa kuvia yms. facebook.com/jere227

EDIT. trackerin osoite on nyt korjattu. sorry virheestä