Kesäkuulumisia

Moikka!

Todella kiireisen työpainotteisen kevään aikana jäi sivut kehnolle päivitykselle. Nyt on kuitenkin tahti hieman hellittänyt, joten on aika päivittää kuulumiset. 19.6 tehty leikkaus, jossa olkapäästä poistettiin Tammikuussa laitetut levyt, vaikeutti treenikauden aloittamista, mutta nyt yli kuukausi leikkauksen jälkeen on päästy jo hyvin vauhtiin crossipyörän ja fysiikkatreenin kanssa. Olkapää tuntuu todella hyvältä eikä vaivaa enää oikeastaan ollenkaan, joten kauteen 2014 voidaan lähteä hyvillä mielin. Olkapään kuntoutuksen ohessa pidetään kropasta muutenkin hyvää huolta Fysio 42:n ammattitaitoisessa hieronnassa ja fysioterapiassa. Toivotaan että mies pysyy terveenä ja ehjänä, niin voidaan uskoa, että ensi kaudella ollaan taas muutama askel edellisvuotista kuntoa edellä.

Kausi 2014 tulee poikkeamaan aikaisemmista kausista moottorikelkan sarvissa siten, että se tulee olemaan ensimmäinen kausi, jolloin opinnot on jätetty taakse ja töissä käynti on täyspäiväistä. Opiskelu ja kilpaurheilu on todella haastava yhdistelmä varsinkin moottoriurheilijana, jolloin taloutta pitää tietysti ylläpitää työskentelemällä. Mikkelin Ammattikorkeakoulu tarjosi kuitenkin mahtavan mahdollisuuden kilpaurheilla ja opiskella yhtäaikaa. Hyvät harjoittelumahdollisuudet, yhteistyö urheiluakatemian kanssa, joustavuus miellyttävä opiskelumiljöö ja muu tuki MAMKissa ansaitsevat erityiskiitoksen. Loppukesä painetaan  crossipyörän sarvissa, töissä, auton rakentelussa, olkapääkuntoutuksissa, lenkkipolulla ja muuten treenaten.

Ensi kauden yhteistyökuviot on vielä auki, mutta sen verran on selvinnyt, että numero 227 nähdään ensitalvena käskemässä uuden karheaa Lynx RS -moottorikelkkaa. Myös kuljetuskalustorintamalla on tapahtunut päivitystä, sillä kevään aikana tuli viimein etsittyä ja ostettua pitkä ja korkea MB Sprinter. Autoa rakennellaan kesän mittaa talvea varten iskuun, joten homman pitäisi helpottua silläkin saralla. Kaluston päivityksen ohessa on myös mainostila kasvanut ja näkyvyys parantunut. Kalustopuoli pitäisi siis olla valmiina tuleviin koitoksiin ja mikäli saadaan kunnia jatkaa nykyisten mahtavien yhteistyökumppaneiden kanssa, kaikki näyttää todella hyvältä ensi talvea ajatellen. Toiminnan ja yhteistyökumppaneiden näkyvyyteen tullaan panostamaan koko ajan lisää, joten tottakai myös uudet yhteistyökumppanit ovat enemmän kuin tervetulleita.

Ilman tärkeää tukea, tsemppaamista ja yhteistyötä ei kilvanajamisesta tulisi mitään. Tästä syystä suurkiitos Sinisalo näyttävistä ja laadukkaista ajoasuista sekä Blackseven markkinoiden parhaista ja turvallisimmista Leatt suojista ja Shoei kypäristä sekä tietysti todella hyvistä Smith ajolaseista. Varusteista ei homma ole ainakaan jäänyt kiinni! Kiitos Mikkelin Ammattikorkeakoulu kaikesta tähän astisesta tuesta ja opeista, Fysio 42 ja LähiTapiola hyvästä huolenpidosta ja Punkaharjun Vesi ja Lämpö sekä Rantasalmen autokoulu tärkestä tuesta. Kiitos myös tyttöystävä Lotta, perhe, koutsi, mekatsut ja kaverit kaikesta korvaamattomasta avusta.

Lisäilen kevät-talven, kevään ja kesän kuvat kesän mittaa myös tänne. Iso kattaus kuvia ja muuta materiaalia löytyy kuitenkin osoitteesta facebook.com/jere227.  Myös aiemmat videot tullaan lisäämään Vimeon lisäksi Youtubeen, kuten uusin video postauksen alussa.

Seuraavia lumia odotellen

Jere #227